Contact

Manegelaan 3
9502 CB Stadskanaal
Clubhuis: 0599 - 639 670

Postadres:
Postbus 15
9500 AA Stadskanaal
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Dit adres is nog niet bekend in veel navigatiesytemen.
Managelaan 1 en 2 wel.

Om de route te bepalen kijk in Google Maps

Bestuur: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Ledenadministratie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Penningmeester: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Wedstrijdcommissaris: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Scheidsrechtercommissaris:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Activiteitencommissie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Jeugdcommissaris: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Nieuwsbriefredactie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Webmasters: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Sponsoring: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Wedstrijdsecretaris
Anouk Johannes  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. )

Afgelastingen dienen altijd aan de wedstrijdsecretaris te worden doorgegeven. Weersomstandigheden zijn niet automatisch reden voor afgelasting!

Let op: Ouders en spelers kunnen niet direct contact opnemen met de wedstrijdsecretaris. U kunt zich wenden tot de wedstrijdsecretaris van uw eigen club. Hij/zij kan via LISA het telefoonnummer van onze wedstrijdsecretaris achterhalen.