Nieuws

HCSO Vrijwilligersborrel

Allereerst een gelukkig en sportief 2019 !!

Het bestuur nodigt alle vrijwilligers uit voor een nieuwjaarsborrel op vrijdag 11 januari a.s. van 17.00 tot 19.00 uur. Deze vindt plaats in het clubhuis, alle vrijwilligers ontvingen inmiddels een uitnodiging via de mail. Wil je er graag bij zijn en ben je geen vrijwilliger? Meld je snel aan voor een klus of functie en dan begin je met de nieuwjaarsborrel ......

HCSO Nieuwsbrief, december 2018

Lees hier de laatste nieuwsbrief van 2018, met hierin veel nieuws, diverse oproepjes en wederom openstaande vacatures ..... Denk hier eens over na, de club kan jullie hulp goed gebruiken.

HCSO Zaalboek 2018-2019

Het HCSO zaalboek is klaar. Wij wensen iedereen een fijne zaalcompetitie !!

HCSO Nieuwsbrief, november 2018

Lees hier de nieuwsbrief van november, met hierin o.a. de HCSO Kerststollenactie en meer .....

 

HCSO Kerststollenactie 2018

Ook dit jaar organiseert HCSO weer de kerststollenactie, inmiddels een traditie. Dit jaar willen we de opbrengst geen gebruiken voor de herinrichting van het terras. We proberen vooraf zoveel mogelijk stollen te verkopen, het bestuur zal binnenkort een belrondje doen. De overige stukken verkopen we huis-aan-huis (dit was vorig jaar niet eens nodig) Dus kom in actie en steun HCSO !!

Trainingstijden stamppotavond 2018

Tijdens de laatste veldtrainingen op vrijdag 23 november a.s. vinden er aangepaste trainingen plaats. De trainingstijden zijn als volgt:

  • 16.45 - 17.30 uur F- en E-jeugd
  • 17.30 - 18.15 uur D- en C-jeugd
  • 18.15 - 19.15 uur B-jeugd
  • 19.00 - 20.00 uur A-jeugd en senioren

We maken er een gezellige avond van. Na de training kan er worden aangeschoven in het clubhuis en worden genoten van een heerlijke stamppot of verrukkelijke pannenkoek!! 

Zaaltrainingen 2018-2019

De zaalcommissie is op dit moment druk met de voorbereidingen van de zaalcompetitie (maken zaalboek, indelen teams, indelen trainingen en trainers, rijschema's etc.) De trainingstijden zijn al bekend, wellicht kun je hier alvast rekening mee houden.

HCSO Nieuwsbrief, oktober 2018

Lees hier de HCSO nieuwsbrief van oktober, met hierin o.a. herfstkampioenen, aankondiging clubquiz en stamppotavond, samenvatting ledenvergadering, gratis fruit en de inmiddels traditionale kerststollenactie.

Geen trainingen in de herfstvakantie

Tijdens de herfstvakantie komen alle trainingen te vervallen. Wij wensen iedereen een fijne herfstvakantie !!

Algemene ledenvergadering (ALV)

Dinsdag 16 oktober a.s. 20.00 uur. Alle leden ontvingen inmiddels de agenda en het jaarverslag over het seizoen 2017-2018. Heb je deze niet ontvangen? Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Naast de reguliere ALV punten, geven we graag een vervolg aan de zeer geslaagde extra ALV van 5 juni j.l. en komen uiteraard terug op het onlangs gepresenteerde beleidsplan.

NB de algemene ledenvergadering is voor alle leden, ook jeugdleden!

 

HCSO Nieuwsbrief, september 2018

Lees hier de nieuwsbrief van september, met hierin o.a. aankondiging Algemene Ledenvergadering, wedstrijdverslagen, gratis fruit op de club, HCSO ClubQuiz en meer.

HCSO Vriendjes- en vriendinnetjesdag

Tijdens de Nationale Sportweek organiseert HCSO op woensdagmiddag 26 september a.s. voor haar jongste jeugdleden een gezellige vriendjes- en vriendinnetjesdag. We starten om 15.00 uur en sluiten rond 16.30 uur af.

Neem je vriendje of vriendinnetje mee en laat hem/haar kennis maken met jouw sport hockey. We maken er een gezellig middag van !!

Grote Clubactie 2018

Zaterdag 15 september a.s. gaat de landelijke Grote Clubactie van start, ook HCSO doet mee. Het meedoen aan deze actie levert de club best veel geld op. Geld dat we als kleine club goed kunnen gebruiken. Vorig jaar was de opbrengst minder dan voorgaande jaren, alle reden om dit jaar weer goed ons best te doen. De beste 2 verkopers ontvingen een bioscoopbon. 

Binnenkort worden de lotenboekjes uitgedeeld. Een lot kost € 3,00 en van elk verkocht lot ontvangt HCSO maar liefst € 2,40. Veel succes en alvast bedankt !!

Ook dit jaar kun je weer online loten kopen. Kom in actie en steun HCSO !!

HCSO Nieuwsbrief, augustus 2018

Lees hier de eerste nieuwsbrief van seizoen 2018-2019, met hierin o.a. nieuwe spelregels, nieuwe scheidsrechtercursus, aankondiging Grote Clubactie 2018, informatie m.b.t. de nieuwe privacywet (AVG) en meer.

Start trainingen, seizoen 2018-2019

Maandag 27 augustus start trainer Jos zijn trainingen, zodat iedereen weer een beetje balgevoel en conditie krijgt. De E- en F-jeugd mogen het spits afbijten om 14.00 uur, zie het programma hieronder:

  • 14.00 tot 16.00 uur, E- en F-jeugd
  • 16.00 tot 18.00 uur, C- en D-jeugd
  • 18.00 tot 20.00 uur, A- en B-jeugd
  • 20.00 tot 22.00 uur, senioren

Hopelijk zijn er veel leden die al terug zijn van vakantie en aan deze trainingen kunnen deelnemen.

Vanaf maandag 3 september a.s. starten de reguliere trainingen. Klik hier voor nieuwe trainingsschema van het najaar 2018.

Nieuwe privacyregels vanaf 25 mei 2018

avg-privacywetgeving-2018-komt-eraan 

Sinds 25 mei 2018 is de wet Algemene Verordening Persoonsgegevens (AVG) van kracht.  In verband met deze wetgeving worden onze leden niet meer op onze website vermeld, voorheen vond je deze terug onder "teams". 

Een nieuwe website met inloggegevens voor HCSO leden is in de maak, onze webmaster is hier op dit moment nog druk mee. Op deze nieuwe website zijn alle persoonsgegevens van alle HCSO leden beschermd, nog even geduld .....

HCSO Nieuwsbrief, juni 2018

Lees hier de boordevolle HCSO Nieuwsbrief van juni, met hierin o.a. kampioenen, wedstrijdverslagen, verslag ALV en meer.

HCSO Kampioenen

HCSO MB1 en MC2 hebben hun competitie beide afgesloten met een kampioenschap. Meiden en coaches gefeliciteerd met deze mooie prestatie !!

HCSO MC2

HCSO MB1 

HCSO Nieuwsbrief, mei 2018

Lees hier de HCSO Nieuwsbrief van mei, met hierin o.a. aankondiging extra algemene ledenvergadering, flyer familiedag en kampeerweekend C/D jeugd, openstaande vacatures, wedstrijdverslagen en meer.

Uitnodiging extra ledenvergadering, 5 juni a.s.

Hierbij nodigen wij alle HCSO leden en hun ouders uit voor de extra ledenvergadering, dinsdag 5 juni a.s. aanvang 20.00 uur. Het bestuur heeft een concept beleidsplan opgesteld, waar we graag jullie inbreng en reactie op krijgen. 

Pak je invloed en praat mee, want de club is van ons allemaal !!