Nieuws

HCSO Nieuwsbrief, juni 2018

Lees hier de boordevolle HCSO Nieuwsbrief van juni, met hierin o.a. kampioenen, wedstrijdverslagen, verslag ALV en meer.

HCSO Kampioenen

HCSO MB1 en MC2 hebben hun competitie beide afgesloten met een kampioenschap. Meiden en coaches gefeliciteerd met deze mooie prestatie !!

HCSO MC2

HCSO MB1 

HCSO Nieuwsbrief, mei 2018

Lees hier de HCSO Nieuwsbrief van mei, met hierin o.a. aankondiging extra algemene ledenvergadering, flyer familiedag en kampeerweekend C/D jeugd, openstaande vacatures, wedstrijdverslagen en meer.

Uitnodiging extra ledenvergadering, 5 juni a.s.

Hierbij nodigen wij alle HCSO leden en hun ouders uit voor de extra ledenvergadering, dinsdag 5 juni a.s. aanvang 20.00 uur. Het bestuur heeft een concept beleidsplan opgesteld, waar we graag jullie inbreng en reactie op krijgen. 

Pak je invloed en praat mee, want de club is van ons allemaal !!

Trainingen Hemelvaartsweekend

Donderdag (hemelvaartsdag) en vrijdag a.s. komen alle trainingen te vervallen.

HCSO Keepers naar NK Shoot Out

Zondag 6 mei 2018: Vandaag hebben de HCSO clubkampioenen deelgenomen aan de districtskampioenschappen in Zwolle. Thomas, Isabel, Willemijn, Quirine, Joost en Daan hebben vanmiddag genoten. De organisatie was goed en het weer was top! Thomas, Isabel en Willemijn wisten zich te plaatsen voor de halve finales. Waarbij keepers Thomas en Willemijn zich beide voor het NK in Breda hebben geplaatst. Proficiat !

HCSO Nieuwsbrief, april 2018

Lees hier de nieuwsbrief van april, met hierin o.a. Shoot Out clubkampioenen, diverse vacatures, aankondiging en flyer wandelvierdaagse, oproep hulp basisschool clinics en meer.

Geen trainingen tijdens de meivakantie

Op Koningsdag en tijdens de meivakantie (30 april t/m 4 mei a.s.) komen de trainingen te vervallen. Fijne meivakantie !!

 

HCSO Clubkampioenen Shoot Out

Zondag 15 april j.l. heeft HCSO haar clubkampioenschappen Shoot Out georganiseerd. Clubkampioenen bij de jeugd: Isabelle Hoekman, Willemijn Oosting, Daan Stikfort en Thomas Groenendijk. Daarnaast mogen ook Quirine Rodenberg en Joost van Beilen deelnemen aan de districtskampioenenschappen in Zwolle 6 mei a.s. Wij wensen allen veel succes én plezier !

Bij de senioren gingen Lisanne Herbers, Thijs Stavast en Marnix Kuper als clubkampioen met een beker naar huis. Sponsor Leon Stikfort van LS Mediabewerking won de wisselbokaal bij de sponsor Shoot Outs.

HCSO Nieuwsbrief, maart 2018

Lees hier de HCSO Nieuwsbrief van maart, met hierin het programma van de HCSO Clubkampioenschappen Shoot Out, diverse vacatures, wedstrijdverslagen en meer ....

Trainingen rondom Pasen

Maandag 2e Paasdag a.s. komen alle trainingen te vervallen. Op Goede Vrijdag wordt er wél getraind.

We wensen iedereen een fijn paasweekend !!

HCSO Nieuwsbrief, februari 2018

Lees hier de nieuwsbrief februari met o.a. diverse vacatures, nieuwe trainers, zaalkampioenen en meer....

Nieuwe trainingstijden

Maandag 5 maart a.s. gaan we weer van start met de veldtrainingen. Vanaf 5 maart start ook onze nieuwe trainer Jos van Kimmenaede, een aantal trainingstijden zijn hierop aangepast.

Lees hier het nieuwe trainingsschema.

Wij wensen iedereen een plezierige en sportieve tweede helft van het veldseizoen !!

Geen trainingen tijdens de voorjaarsvakantie

Tijdens de voorjaarsvakantie komen alle trainingen te vervallen. De veldtrainingen starten weer op maandag 5 maart a.s. Wij wensen iedereen een fijne voorjaarsvakantie !!

HCSO Nieuwsbrief, januari 2018

Lees hier de nieuwsbrief van januari met hierin o.a. aandacht voor de Rabobank Clubkas Campagne, oproep schoonmaakochtend, MD1 zaalkampioen, activiteiten en meer ....

Rabobank Clubkas Campagne 2018

Vanaf 8 t/m 22 februari a.s. mogen leden van de Rabobank Zuid en Oost Groningen vijf stemmen uitbrengen op hun favoriete club. Elke stem is geld waard! Het totaal beschikbare bedrag is maar liefst € 100.000 te delen door de uitgebrachte stemmen. Bij de nieuwsbrief van januari 2018 ontvangt u informatie over onze actie.

HCSO Zaalboek 2017-2018

Klik op de foto om naar de zaalpagina te gaan, hierop de meest actuele informatie.

Dit jaar voor het eerst een digitaal zaalboek of eigenlijk een digitale zaalpagina. Harm Jan Riksen heeft deze website voor ons gemaakt, helemaal top! Hier kun je alle actuele informatie over wedstrijden, trainingen, zaaldiensten etc. vinden. Een aantal gegevens zijn nog niet binnen, maar worden z.s.m. aangevuld. 

Let op!! Scheidsrechters en senioren, kijk bij 'zaaldienst' om te zien wanneer je bent ingepland om te fluiten of zaaldienst te verzorgen in Sporthal De Spont e/o Splitting.

Wij wensen iedereen een fijn zaalseizoen!

HCSO Nieuwsbrief, december 2017

Lees hier de nieuwsbrief van december met hierin o.a. aandacht voor de Rabobank Clubkas Campagne 2018, opbrengst kerststollenactie en meer.

Gelukkig Nieuwjaar !!

Wij wensen iedereen een gelukkig en sportief 2018 !!

Op dit moment zijn er geen zaaltrainingen @HCSO. In verband met de kerstvakantie starten de trainingen weer op maandag 8 januari a.s. (zie zaalboek, informatie) 

HCSO Nieuwsbrief, november 2017

Lees hier de nieuwsbrief van november met hierin o.a. een oproep voor onze kerststollenactie. Graag willen we de E, D en C jeugd (en een aantal ouders) oproepen, zaterdag 16 december a.s. zoveel mogelijk te helpen. Zie oproep en informatie in de nieuwsbrief. Alvast bedankt!!