Clubkleding en uitrusting

De officiƫle clubkleding is verplicht bij deelname aan wedstrijden en bestaat uit:

Veldspelers:

Shirt: geel, wordt zo mogelijk door de clubsponsor aangeboden/verstrekt en blijft dan eigendom van de club. Aan het einde van het seizoen behoort u de shirts weer in te leveren bij de coach.

Broek/rok: donkergroen.

Kousen: geel.

Schoenen: minimaal 9 noppen (niet van metaal, voor kunstgrasvelden).

Het dragen van scheenbeschermers is door de bond verplicht gesteld.
Een gebitsbeschermer is door de club verplicht gesteld, ook tijdens trainingen.

Op het shirt na dient ieder lid de kleding en overige artikelen zelf aan te schaffen. Het wedstrijdtenue is verkrijgbaar bij Sport 2000 De Jonge in Stadskanaal. Leden van HCSO krijgen 10% korting bij aanschaf van hockey-artikelen.

Keepersuitrusting:

Beenbeschermers (legguards), klompen, maskers, bodyprotectors e.d. worden door de vereniging beschikbaar gesteld en aan de keepers in bruikleen gegeven. De keepers zorgen voor het schoonhouden en het reguliere onderhoud.

De materiaalcommissaris is graag bereid de juiste richtlijnen voor dit onderhoud te geven. Reparatie aan de uitrusting dient zo spoedig mogelijk te gebeuren in overleg met de materiaalcommissaris: [email protected].

Kleding(shirt)sponsor

HCSO streeft ernaar een uniforme uitstraling te hebben. Van F-pupillen tot en met het 1e team, ze spelen in dezelfde tenues (broek/rokje, shirt en sokken) en van hetzelfde merk. Daarover zijn afspraken gemaakt.

Wij verzoeken kledingsponsoren dan ook contact op te nemen met de sponsorcommissie, om gezamenlijk door te nemen wat de mogelijkheden zijn: [email protected].