Trimhockey weer van start

6-3 Nieuws

Ook de trimhockey heeft haar trainingen hervat. Trimhockey is razend populair in Nederland en wat in de rest van het land kan, moet natuurlijk ook in Stadskanaal lukken. Alle volwassenen zijn vrijblijvend welkom. Ouders, begeleiders, coaches, oud-hockeyers, vrienden, familie en kennissen ook aansluiten.

Doe vrijblijvend eens een keer mee om aan den lijve te ondervinden hoe inspanning en ontspanning bij trimhockey samengaan. De opbouw van de trimavond is verantwoord voor zowel de ervaren als de onervaren sporter.Na een warming-up, inslaan, een korte training met wat basistechniek, conditie en tactiek wordt er een onderling partijtje gespeeld. Er zitten verder geen competitieverplichtingen aan. Als je een keer niet kunt trainen, is het geen probleem. Kortom: lekker een keertje per week sportief en vooral ook gezellig bezig zijn in de buitenlucht met een sport, die zeer in trek is en ook heel veelzijdig is. Ideaal voor coaches en ouders, die spelenderwijs meer over hockey te weten willen komen. De trainingstijd is vastgelegd op iedere (schoolvakanties niet) woensdag tussen 20.00 en 21.00 uur.

En wat ook belangrijk is: maak ook andere mensen enthousiast voor het trimhockeyen bij HCSO en laat ze reageren. Je zult er geen spijt van krijgen. Het is hartstikke leuk!

 

 
6-3-2020 Algemeen