Nieuwe Coronamaatregelen

30-9 Nieuws

De maatregelen die 28 september 2020 door de overheid zijn afgekondigd en gelden per dinsdag 29 september vanaf 18.00 uur, zijn ook van invloed op de hockeysport en daarmee dus ook op HCSO.

De KNHB en HCSO blijven iedereen oproepen om je goed aan alle maatregelen te houden. Was je handen regelmatig, schud geen handen en houd afstand. Werk ook mee aan alle andere maatregelen op onze vereniging. Alleen op die manier kunnen we in elk geval met elkaar blijven hockeyen, al is dat dan voorlopig zonder publiek.

Horeca op sportcomplexen:  Vanaf 29 september moet de kantine/horeca op onze sportlocatie tijdelijk gesloten blijven.

Toeschouwers: Toeschouwers zijn voorlopig niet toegestaan op bij HCSO. Het doel van de maatregel is om de sportbeoefening zoveel mogelijk door te laten gaan, zonder grote groepen mensen bij elkaar te brengen. Onderstaande punten geven richting aan de maatregel:

Ouders mogen niet meer naar de trainingen en wedstrijden van hun kind(eren) komen kijken.

Bij uitwedstrijden van jeugdleden t/m 17 jaar vallen de benodigde chauffeurs onder teambegeleiding. Zij vallen dus niet onder de regel voor toeschouwers en mogen blijven kijken naar de wedstrijd. Zorg er wel voor dat het aantal rijouders beperkt is en blijft tot dat wat nodig is om naar de wedstrijd te kunnen gaan.

Als kinderen sporten bij HCSO voor bijvoorbeeld een training of thuiswedstrijd, dan vallen chauffeurs niet onder teambegeleiding. Zij worden dan als toeschouwer gezien en mogen dus niet blijven kijken.

Sporters die klaar zijn met hun eigen wedstrijd of training worden gezien als toeschouwers. Zij moeten zo snel mogelijk de sportaccommodatie verlaten.

Laten we er met elkaar voor blijven zorgen dat iedereen zich aan de oude en nieuwe regels houdt. Alleen dan kunnen we samen blijven hockeyen en corona er onder krijgen. Wij hopen en vertrouwen op de medewerking van alle leden, vrijwilligers, ouders, overige familie, vrienden en bekenden om zichzelf en hun omgeving veilig te houden. Zowel op zich maar met name op en rond onze HCSO sportaccomodatie.

Blijf veilig en gezond!

Bestuur HCSO

 
30-9-2021 Algemeen