Rabo ClubSupport

2-10 Nieuws

Vanaf 4 oktober kun je stemmen via de Rabo App. Ga naar het overzicht van deelnemende clubs, selecteer je drie favorieten en stemmen maar! We ontvangen je stem graag voor 25 oktober.

Ben je lid van de Rabobank en krijg je een uitnodiging om te stemmen op een vereniging maar je weet niet hoe dit werkt, dan kunt je altijd even een berichtje sturen zodat wij je kunnen helpen. Het zou zonde zijn voor de deelnemende verenigingen als er stemmen niet gebruikt worden.

Alle leden van Rabobank Zuid en Oost Groningen worden persoonlijk uitgenodigd om hun stemmen uit te brengen. Ieder lid krijgt vijf stemmen ter beschikking die uitsluitend via internet uitgebracht kunnen worden. Dit gaat op een beveiligde manier. Een lid mag maximaal twee stemmen op eenzelfde vereniging uitbrengen. Wil een lid alle stemmen gebruiken, dan zal hij/zij dus op minimaal twee verschillende verenigingen/stichtingen moeten stemmen. Een lid kan op maximaal vijf verschillende verenigingen/stichtingen stemmen.

De opbrengst van deze actie wordt gebruikt voor aanschaf van nieuwe keeperskleding. Door het groeiende aantal leden, is deze hard nodig.

Kom in actie en steun HCSO, bedankt voor je stem !

  
2-10-2021 Algemeen