Scheidsrechterscursus

31-8 Nieuws
Dit jaar organiseren we weer een scheidsrechters cursus. De cursus is verplicht voor alle leden van A, B en seniorenteams die nog geen scheidsrechters examen hebben gedaan. Daarom zal ook jij worden aangemeld voor de cursus. Je bent ook van harte welkom als je geen spelend lid bent maar wel graag wilt meedoen aan de cursus, zoals coaches, trainers, ouders, etc. Vraag dus gerust of je ouders of anderen ook mee willen doen.

De cursus kan je volgen via de computer en wordt afgesloten met een examen in ons clubhuis. In de bijlage vind je het cursusmateriaal. Daarnaast worden er drie cursusavonden georganiseerd. De eerste twee avonden wordt de theorie die je via de computer hebt geleerd verder uitgelegd en is er ruimte voor vragen, de derde avond is een examentraining. Je krijgt dan een proefexamen welke we samen bespreken. In de bijlage vind je het cursusmateriaal.

De cursusavonden worden gegeven op de volgende data:
 Cursusavond 1: dinsdag 8 september van 20.00 – 21.30
 Cursusavond 2: dinsdag 15 september van 20.00 – 21.30
 Examentraining: dinsdag 22 september van 20.00 – 21.30
 Examen: dinsdag 29 september van 20.00 – 21.30

Als je geslaagd bent mag je wedstrijden fluiten. Bij je eerste wedstrijd wordt je begeleid door een ervaren scheidsrechter. Als je graag wilt wordt je ook bij een volgende wedstrijden begeleid. Cursisten die vrijwillig meedoen hoeven geen wedstrijden te fluiten, maar dit mag natuurlijk wel. De kosten die verbonden zijn aan de cursus worden door HCSO gedragen.

Voor vragen kun je contact opnemen met Ivo Rekker ([email protected])

Tot dinsdagavond 8 september om 20.00 uur in het clubhuis!
 
31-8-2020 Algemeen Bijlage