Inschrijfformulier H.C.S.O.

Ik meld mij hierbij aan als lid van H.C.S.O.

Persoonlijk
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
  (datum: dd-mm-yyyy)  
 
Contact info
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
Financieel
  Hierbij machtig ik Hockeyclub Stadskanaal en Omstreken (H.C.S.O.) om de verschuldigde contributie en de éénmalige inschrijfkosten van € 7,50 van onderstaande rekening te incasseren.

 
   
 
   
 
Overige informatie
  Leden en ouders van jeugdleden zijn bereid mee te draaien in het bardienstencircuit. Bij uitwedstrijden zijn de ouders van jeugdleden per toerbeurt bereid om te rijden.

 
   
 
   
 
   
   
KNHB Lidmaatschap
Logo KNHB

Door jouw aanmelding als lid van de vereniging, machtig je de vereniging om jou als lid aan te melden bij de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond (KNHB).

Jouw persoonsgegevens

De gegevens zoals vermeld op dit inschrijfformulier worden opgenomen in het ledenbestand van de vereniging en worden alleen gebruikt voor doeleinden die verband houden met activiteiten van de vereniging. De vereniging is uit hoofde van haar lidmaatschap van de KNHB verplicht jouw naam, geslacht, geboortedatum, adres, telefoonnummer en e-mailadres door te geven aan de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond (KNHB), omdat je als nieuw lid automatisch tevens lid van de KNHB wordt. Deze gegevens worden tevens opgenomen in de ledenadministratie van de KNHB.